2.jpg

Jeg klarte det💪🏻💕

Da står jeg her igjen som yoga lærer. Etter å ha undervist yoga i over 23 år. Ydmyk,takknemlig og utrolig glad🙏🏼

Til legene som sa det ikke var mulig.Dere tok helt feil!!!

En pasient jeg hadde i dag,ba meg dele dette,da dette kanskje kunne hjelpe noen til å få den hjelpen de trengte eller få tilbake håpet.Så da prøver jeg å dele litt av min historie så godt jeg kan.

Etter 3 ryggoperasjoner i det offentlige.Fikk jeg beskjed av overlegen på sykehuset at ryggen var så ødelagt at i fremtiden ville jeg være totalt avhengig av prekestol,medisinering og rullestol.

De sa jeg var ferdig behandlet på sykehuset og at jeg måtte fortsette å leve med store smerter,bruk av hjelpemidler og til tider være totalt sengeliggende.

Sykehuset tok fra meg all håp og kraft til å kjempe videre. Da de ikke la sjul på hva jeg hadde i vente og at jeg ikke kom til å klare å være aktiv igjen.

 

Men der tok feil,helt feil!

De satt en merkelapp i panna mi og tok fra meg min egen kraft og stemme,med heldigvis bare for en liten stund.

Snakk om å være på rett plass til rett tid.


Som Rosenterapeut og yogalærer var jeg så heldig å bli tatt ut til å undervise i smertemestring for Norges Ryggforening og da møtte jeg helt tilfeldig denne fantastiske dyktige kirurgen Sjur Braaten fra Volvat medisinske senter,som holt et foredrag.Han var tydelig og klar,når han sa han kunne opererer inn 3 titan proteser så ryggen igjen kunne holde meg oppe og smertene ville avta..Han ga meg håpet tilbake,da helse Norge hadde gitt ryggen og smertene min helt opp!

Det har vært brutalt,smertefullt,tøfft og fryktelig skremmende.Kjenner i dag at jeg nesten ikke klarer å se tilbake på denne tiden,men jeg står sterkere i meg selv og på mine to bein og har blitt ofte minnet på å viktig det er å ha det godt med kjærlige og gode mennesker rundt meg.


Jeg kjenner at jeg har blitt mere til stede i hver dag og kjenner på en takknemlig for at jeg ikke ga opp.

Jeg kjenner igjen på et håp om at ryggen vil bære meg og at smertene vil avta og ser endelig på et håp etter 5 år med store smerter og skader etter en stor feiloperasjon i ryggen .

Jeg velger å ikke være bitter eller bli et «offer»for det som blei gjort feil. Alle kan jo gjøre feil,også leger og kirurger. Så jeg har valgt å legge det bak meg,for viss ikke går det kun utover meg selv og de jeg er glad i.Men vil takke kirurgen Sjur Braaten som virkelig ga meg kraft til å kjempe videre🙏🏼

Jeg vil så gjerne prøve å gi håp til dere der ute,som nå står oppe i vanskelige perioder i livet.

Ikke gi opp,ikke la noen fortelle deg,hva du kan klare og ikke klare,ikke mist din egen stemme.Du er sterkere en du kanskje tror💕

Jeg angrer ikke en dag på at jeg valgte å gå privat å sette inn 3 ryggproteser i titan i min fjerde og forhåpentligvis siste ryggoperasjon.Selv om Helsenorge frarådet meg det sterkt og kostnadene var høye uten forsikring.Men følte at jeg ikke hadde noe valg.

Livet er til tider tøft for oss alle,liver er ikke for amatører,så det gjelder å brette opp armene og prøve å lage livet så godt vi kan med de utfordringene vi har fått her i livet.

Så aldri glem å vær kjærlig og gode med hverandre,ikke døm,men hei hverandre opp og frem og aldri glem at hver av oss bærer med oss en historie på godt og vondt.Pass på å være snill og vis hverandre godhet og støtte.


Så til dere som har mistet håpet,vær så snill å ikke gi opp!💕

Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Recent Posts
Follow Us
"Tror dette er viktig å tenke over. Livet skal være kjærlig og godt.
Vi har alltid et valg. 

Av og til må vi brette opp armene og legge vonde ting og hendelser bak oss.

Vi må gjøre en innsats i å lage livene våre gode på den måten bare vi ønsker.

Livet er kort, så pass på å lev å ikke bare eksister,selv når livet også gir oss litt ordentlig juling av og til. 

Sett heller pris på alt det som fungerer i livet og ikke la fortiden, dårlig helse eller vonde hendelser dra oss ned for ikke å komme opp igjen. 
Først når man opplever smerter og motgang i livet vil en forstå hva ordentlig takknemlighet og glede er, når ting ordner seg igjen"

af Anne Mette Tveiten - www.helse-kilden.com

For en utrolig lærerik helg for meg som Terapeutisk medi yoga lærer og Praksis års elev i rosenmetoden med hovedfokus på smerte både fysisk og psykisk.

Jeg er både terapeuter og vil si jeg kan lett sette meg inn i våre pasienter etter at jeg selv har måtte operere ryggen min 3 ganger å vet hva kranglete rygg er!

Tenk å få lov å lære av noen av de beste. Endelig blir min lange utdanning satt pris på.

I helgen har jeg vært så heldig å få lov til å undervist sammen med Sjur Bråten som er ortoped/rygg kirurg,Even Lærum som er spesialist og professor i allmen medisin og forskerne i AIM studiet Lars Christian Haugli Bråten som jobber med infeksjons medisin,Mads Peder Rolfsen som er ortoped og Maria Delhi Vigeland som er molekylærbiologi . Disse jobbe med et AIM studie om Modic. Spennende forskning.

Strever du med kranglete rygg og store smerter eller trenger å bli anbefalt en god lege så kan jeg virkelig anbefale Norges Ryggforening . Disse gjør virkelig en god innsats for å hjelpe sine medlemmer til å få den hjelpen de trenger.