Helsekilden presentere forelesninger og Workshop:

Nyheter:

for venteliste send E-post_ am_helse-kil

Helsekilden i Tveit starter det nye året 2019 med foredraget »Sjef i eget liv» av Ingvard Wilhelmsen

Endelig har Ingvard Wilhelmsen professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og pykiatri takket ja til å komme å holde foredrag her på Helsekilden i Tveit.

Han har drevet en hypokonderklinkk i Bergen i over 22 år og holder noen inspirerende foredrag som jeg virkelig kan anbefale!

Han mener at det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Han fokuserer derfor på våre holdninger.

Ingvard Wilhelmsen har skrevet flere bøker,bl.a ”Livet er et usikkert prosjekt”, ”Sjef i eget liv”, ”Kongen anbefaler” og ”Det er ikke mer synd på deg en andre»

Begrenset plasser. Så anbefaler å være tidlig ute får å holde av en plass.

Får påmelding send meg en melding på mob:

9915 6096 el E-post: am@helse-kilden.com   

Tidspunkt : Fredag 25 januar kl 14.00. Pris kun kr 350,-

Ønsker_du_å_utdanne_deg_til_en_internasj

Nå har du endelig mulighet til å ta utdanninge som internasjonalt diplomert medisinsk yoga instruktør her på Helsekilden i Tveit 

 

Les her for mere info HER  

42434079_293063004640636_631865420252446
beach! (1).jpg

Dere som ikke har fått plass, vil det bli satt opp nye kurs i vinter.

 

Håper vi ses...

Det vil først bli en time yoga med Yogalærer Anne Mette Tveiten etterfulgt med en times foredrag om stressmestring med forfatter og stresscoach Klement Trabolt.

 

Får påmelding ring eller send melding på 9915 6096

Håper vi ses - På Helsekilden i Tveit

----------------

Susanne Møberg (1)-kopi.png

Trenger du å få løfte din energi? 

Ved du godt inderst inde, at der er mere i livet til dig - men du trenger til inspiration, opmuntring og gode redskaber til at komme ordentligt i gang?

 

Eller trenger du bare til at få påfyll, så du kan ruske dig ud af hverdagens riller?

Eller trenger du til at bruke tid på deg selv, så du kan mærke, hvad du lengter etter og har bruk for i dit liv? 

Velkommen til aktivt og dynamisk helgkurs for kvinner og mænd
"Når sjelen kaller – på lykke, glede og hverdagsmagi"


Weekendkurs med den danske journalist, coach og forfatter Gitte Jørgensen, der er kvinnen bak ”Pippi Power” og ”Når sjelen kaller” 

Sted: Helsekilden, Kristiansand
Tid: Kommer
Pris: Kommer

Så kom med! 

Vi bruker en weekend på at give os et boost, hvor vi løfter vores energi og gør os klar til forvandling. Vi beveger os i retning af mer lykke, glede og hverdagsmagi. Vi vil skape gode liv. Vi vil føle os tilfredse i livet. Vi vil leve i pagt med vores sjel og hjerte. Vi vil have et liv, der føles godt - og ikke bare ser godt ud. 

Kurset er en levende inspirations-buffet og vil bl.a. indeholde følgende emner: 

- Hvorfor positiv realisme er en god ide
- Hvordan du kan styrke dine positive emotioner og forme din egen opadgående positive livsspiral
- Hvilke veje du kan benytte dig af for at styrke og fastholde din lykke og glede 
- Hvordan du kan bryde begrænsende vaner og bygge de positive lykkevaner op, du har bruk for i dit liv
- Hvorfor indre venlighet og indre konstruktiv dialog kan styrke dig, så du kan få dine indre og ydre, små og store drømme til at lykkes - og din intuition til at virke
- Hvordan du kan bruke et kreativt kompas til at minde dig på det, du ønsker mere af, og hvordan du rent praktisk kan bruke dette i din hverdag
- Hvordan du kan bruke din intuition og magefornemmelse, når sjelen og hjertet kaller ... på lykke, glede og hverdagsmagi 

Du vil i overført betydning få en kuffert med livs-redskaber, du kan bruge i mange år frem.

Undervisningsform er dynamisk, levende og meget afvekslende. 

Vi bruker hele rummet – vi sidder, går, står og ligger - og jeg veksler mellem foredrag, øvelser til refleksion, kreative øvelser, bevægelse, selvhealing og visualisering. 
To dage efter kurset får du opfølgningsmaterialer: 6-7 siders resume af indholdet, dagsprogrammet, musikliste og ekstra materiale om vanebrytning. 

NB Der er mulighed for personlig coaching med Gitte fredag 9. mars i Helsekilden

Praktiske oplysninger:

Påmelding i rubrik på forsiden af www.gittejoergensen.dk
NB Husk at klikke bekræft i påmeldingsprocessen

Betaling til:
Nordea Norge: konto nummer: 6021.07.46946
Gitte Jørgensen
Sigridsvej 1 A, 2 tv.
2900 Hellerup
Danmark

I kursusprisen indgår kaffe/te/snacks, men ikke lunsj. 
Der vil være cirka en time til lunsj lørdag fra kl. 13-14 og søndag fra 12.45 til 13.45

Du kan medbringe egen mat og spise i lokalet. 

Absolut sidste betalingsfrist Kommer....
Vil du være sikker på en plads, så indbetal så hurtigt som muligt. 

Du kan ikke få dine penge igen, hvis du bliver forhindret og melder afbud efter 26/2, men du er velkommen til at finde en anden, der kan overtage din plads. Hvis vi har venteliste, vil vi naturligvis hjælpe dig. 

Om Gitte Jørgensen

Gitte Jørgensen er inspirator og forfatter av bestselgerne: «Pippi Power», «Simple Living» og «Når sjælen kalder». Alle bøkene er utgitt i flere opplag i Danmark, Sverige og Norge. «Når sjælen kalder – skap det liv du længes efter» blev lanseret i februar 2017 gjennom Cappelen Damm og var månedens bok i bokklubben «Energica». Alle bøkene handler om livsstil og personlig utvikling. 

Gitte har de siste syv årene turnert i Norge og været på «Skavland», TV2 , NRK Puls og i norske magasiner. Hun snakker lett forståelig dansk, og bruker også norske ord. Hun er kjent for sin uhøytidelige, dynamiske og «pippiske» foredragsstil. Gitte har blant annet jobbet for Finansforbundet i Danmark og Norge, personalforeninger i banker og sparekasser, fagforeninger og pensjonsselskaper. 

I Norge har hun holdt foredrag for bl.a. sykehussektoren i Bergen og Stavanger, Nes Kommune, Pfizer a/s, GE Money Bank, Kvinneplassen og på øvrige kvinnekonferanser. Gitte er utdannet coach hos CTI International.

Gitte har siden 2010 holdt private kurs i hele Norge – kurs med titler som ”Pippi Power”, ”Styrk din indre power” og nu kurset ”Når sjelen kaller – skap det liv du lengter etter”. 

Gitte har flere gange holdt kurs/foredrag i Kristiansand området - fx to gange på Hotel Fevik ved Grimstad, tre timers kurs hos GE Healthcare ved Lindenes, 2 x private kvindekurs på hotel i byen, og to gange som taler hos Protestfestivalen. 

Læs mere på www.gittejoergensen.dk

Gongbad på Helsekilden.

La deg fylle av gongenes helende vibrasjoner i et lydbad hos Helsekilden i Tveit

I uminnelige tider er lyd og lydvibrasjoner blitt brukt for å komme inn i en meditativ tilstand for å skape indre ro og for å få tilgang til de helende kreftene som bor i deg.

Når gongen spiller kommer du ned i en dyp avspenning. Vibrasjonene virker på hele deg inklusive nervesystemet, og gjør godt for både sjel og kropp.

Gjennom å bli badet i vibrasjonene kan du gi slipp på muskulære spenninger, følelsesmessige spenninger og mentale spenninger

Slik kan du gi slipp på gammelt skrot, rense ut, så frø og starte på noe nytt. Du kan tillate, gi slipp og la noe nytt få spire frem.

Du opplever vibrasjonene fra 5 store fantastiske gonger.

Fire av dem representerer elementene jord, vann, ild og luft.

Gongens vibrasjoner må bare oppleves, de kan ikke beskrives.

Vi starter med å lande på ullmatta i pusten i noen enkle yogaøvelser.

Du tilpasser til deg.

Så blir det en laaang hvile der du ligger på en ullmatte og tar i mot gongens kraftige vibrasjoner, syngebollers vakre klang og koshiklokkenes sarte toner.

På gongen står det Tai Loi. Det betyr: Happiness has arrived (Gleden har ankommet). Og slik kan det føles etter gongbadet. Du kan føle at følelser slipper taket og at du føler deg lettere.

Virkningen har du med deg i flere dager etter at gongbadet er ferdig.

Passer for alle!                                                                    

”Forelsk deg i livet.. igjen.”-DITT LIV, DITT SINN, DITT HELBERED!

 

av Anne Mette Tveiten & Klement Trabolt.

Trenger du også et kjempe skudd energi og et boost av overskudd? Sitter du med en drøm om  å gjøre vesentlige endringer i ditt liv, men føler deg fanget av gamle vaner.

Møt to ildsjeler som på hver sin måte har tatt konsekvensen av det liv de har levd og salet helt om, med fokus på verdien av å aldri gi opp sine drømmer.

Anne Mette og Klement har kompetanse, redskaper til ditt helbered og ditt sinn, de vil inspirere deg til å forelske deg i livet igen, med positiv energi til langt mer balanse i hver dagen. Du vil få motet til at være mer deg, som det skjønne mennesket du er. 

 

Forelskelse er energi, god energi… som kan brukes i dit privatliv og ditt arbeidsliv, få den gode energi tilbake…

 

Hør en gang: Hvornår har du sidst været forelsket? Kan du huske hvordan det var?

 

Tænk at være forelsket 365 dage om året… Hvilken positiv forskel vil det for dit liv?

 

Anne Mette og klement`s foredrag ”Forelsk dig i livet.. igen” vil vise dig, hvordan du kan skifte fokus fra negative tanker til alle de positive og igen se det smukke i livet, med et positivet fokus vil du optimere dit liv, til et liv i langt mere ro og balance, glæde og lykke. Ja med mere kærlighed til dig selv og dem du holder af.

 

HUSK: Det livet du lever, er det livet du får og skal du være noe for andre, må du begynne med å være det for deg selv!

 

”Vi tror ditt liv vil få en langt mer positiv vinkel etter foredraget…  ditt liv vil være mye, mye bedre, med mer kjørlighet til deg selv og de du er glad i.


Gled dig til en aften med høy energi, gode redskaper og tid til ettertanke.

Vi gleder oss til å se deg!

 

Varighet

2 timer, inkl. 15 minutters pause. 

Senior Lærer Bente Elviken fra Axelson i Oslo setter stadig opp nye intro kurs i Rosenmetoden her på Helsekilden i Tveit.

 

Kurset kan brukes som en del av en 4 års utdanning som Rosenterapeut eller til eget bruk.

 

For mere info HER

kontakt Bente Elviken på mobil: 99 647911 eller Mail: bente.elviken@getmail.no

Retreat 2019.

Strever du med:

 

  • Stress i livet – Stress i kroppen

  • Uro i kroppen og for mange tanker i hodet

  • Fokus og mål i livet

  • For lite kjærlighet i livet

 

 

Mangler du:

 

  • Ro i hverdagen

  • Overskudd til være deg

  • Mer forelskelse i hverdagen

  • Kærlighet til livet 

 

Så vil dette Retreat 2019 være noe for deg.

 

Ønsker du oppdatert informasjon, skfriv til oss:

 

Anne Mette Tveiten: am@helse-kilden.com

 

Klement Trabolt: Klement@balanzz.dk