Hva er Rosenterapi?

”Rosenmetoden handler om en forvandling fra den du tror du er, til den du virkelig er”  
Marion Rosen

Rosenmetoden (også kalt Massasje for sjelen) er en form for berøringsterapi der terapeuten jobber i sammenheng mellom ubevisste og bevisste muskelspenninger. Ved å kontakte muskelspenningene med en myk, respektfylt og direkte berøring, og med sin tilstedeværelse og berøring av kroppen, vil rosenterapauten lytte til kroppen som vil kunne fortelle sin historie. Terapeuten får kontakt med de ubevisste følelsene gjennom musklene ved at gamle følelser som ligger latent i muskulaturen vil kunne frigjøres og muskulaturen vil gjenopprette seg selv.

 

Rosenmetoden arbeider for å frigjøre spenninger i samarbeid med pasienten for å bedre den generelle helsen, såvel som spesifikke symptomer, og styrke klientens muligheter til å gjenerobre sitt fulle virkefelt. Terapeuten hjelper klienten med selv å komme i kontakt med sine underliggende følelser. Disse underliggende følelsene bidrar til å skape ubalanse og redusert helse.

 

Veien til å bli rosenterapeut vil ikke bare gi deg kunnskap om deg selv og andre, men du vil sette i gang en forandring i deg selv som vil kunne bidra til økt livsglede og kroppsbevissthet.

(Axelsons Body Work School)

Anne Mette Tveiten

Rosenterapeut 

Her kan du lese litt om hvordan følelser kan påvirke ryggen din!


Trenger du litt gode råd eller hjelp til en smertefull og stiv rygg/nakke?

 

Da anbefaler jeg å ta en tur innom her på Helsekilden for en god massasje eller en rosenterapi behandling-  Les den HER

7C1FD534-F259-4D38-97FE-009A7255C919.jpe

Priser på Rosenbehandling: HER