Bilder fra min reise til Sri-Lanka

February 9, 2017


Jeg var så heldig å få lov å besøke klosteret hvor munken Vijitha Nande bor. Han lærte meg mere om meditasjonsteknikker og hvor viktig meditasjon er i vårt dagelig hverdagsliv.Først å fremst for å være et bedre menneske for oss selv og får de rundt oss. *Holde mer på energien vår * klare å kjenne mer på glede * ikke fokusere for mye på skuffelsene i livet og holde seg frisk i en ellers hektisk hverdag.

Fikk også muligheten til å oppleve et kloster innenfra og se hvordan det er å leve 100% som en Buddhistisk munk og gi avkall på det vi kanskje kaller et "normalt" liv.
Vijitha Nande vil alltid ha en stor plass i hjerte mitt etter alt han har lært meg på min reise🙏🏼

Vi fikk muligheter til å ha noen gode lærerike samtaler og meditasjoner sammen.Som jeg kommer til å jobbe videre med i undervisningen på Helsekilden.

Jeg fikk også muligheter til å møte den "Vise" mann som alle snakket om som bodde langt inne i regnskogen. Mennesker fra hele verden besøkte denne mannen når de er ordentlig syke.
Jeg fikk lov å tilbringe hele 2 dager med denne gammle "vise" mannen som lærte meg meg litt mere om å jobbe som terapeut med mennesker med mye stress og utfordringer i livet. Han lærte meg også litt mer om alternativ medisin,healing og det å lytte til kroppens signaler..Det var noen utrolige lærerike dager jeg fikk med denne "vise" gamle mannen. Langt inne i regnskogen i Sri Lanka.

Jeg fikk også muligheter til å besøke barnehjemmet Anula Wijerama Girl's Home som Helsekilden skal prøve å samle inn litt penge til. 

Her møtte jeg noen nydelige jenter som hadde mistet alt i livene sine.
De var utrolig fattige men hadde allikavel en livsglede og energi som rørte meg veldig.

Jeg fikk lov å være med de litt store jentene på skolen å følge de i en engelsk time og se hvordan de bodde og de små jentene fikk jeg muligheten til å holde litt på fange å gi de litt av min kjærlighet. Det blei både tårer og latter, og jeg må innrømme at disse jentene har virkelig fått en stor plass i hjerte mitt💕

Dette var et møte jeg aldri kommer til å glemme og et barnehjem jeg snart vender tilbake til for å hjelpe🙏🏼

Turen har lært meg å sette mer tid og pris på familien,jobbe med å ta enda bedre vare på helsa,huske å sette av tid til hvile og til å lytte til kroppens signaler. Ta vare på relasjoner og bruke tid på det gode i livet selv om det kanskje stadig stormer litt rundt oss..
Jeg ser nå å viktig det er å ha gode venner rundt seg..Og jeg må si takk for alle dere som virkelig har støttet meg fra rullestolen til der jeg er i dag.

Håper jeg nå kan bruke mine vonde utfordringer med min fysiske helse til å hjelpe og gi håp til enda flere mennesker som strever i livet gjennom jobben min i Helsekilden.
Dere er noen utrolig gode mennesker og jeg ønsker det beste for dere alle💕 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2023 by Success Consulting. Proudly created with Wix.com.